Jemall Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Gwizdał dyrygent z Głuchołaz Melodię z hitu Liroya Aż w orkiestrze Wzniecił dreszcze Taki był z niego rzępoła
Gość Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 jakoś nie mogę się doszukać powiązania rymów pomiędzy "Głuchołaz" i "Liroya" - co Ty na to?
Jemall Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Świecił Janusz z Będzina Jaśniej niż Mao w Chinach Bez prądu i zapałek Zamęt wzniecił niemały Tak mu lśniła łysina. Edytowane 2 Listopada 2018 przez Jemall Edycja (wyświetl historię edycji)
Jemall Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zapałek - niemały Rymuje się?
jan_komułzykant Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostatecznie może być I to jest naprawdę dobre, tylko popraw ę i ł :) Edytowane 2 Listopada 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Jemall Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Walił od rana bębniarz z Gdańska W tam-tamy z fantazją ułańską Nie znieśli tego sąsiedzi I bębniarz za kratą siedzi Lecz czy to długa odsiadka?
jan_komułzykant Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Walił od rana bębniarz z Gdańska W tam-tamy z fantazją ułańską Nie znieśli tego sąsiedzi I bębniarz za kratą siedzi Teraz odbębnią za to - państwo. ;)
Jemall Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Grzał się Jan na stadionie w Mławie Do boju na rezerwy ławie Gdy pytał trenera Czy to jego era Dostał do trawy zgrabne grabie ;-)
jan_komułzykant Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Maria_M Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja słyszę :)
Jemall Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Trzymał pszczelarz z Trzesacza Trzmiele w kufrze trębacza Muzyk spuchł Za dwóch W kefirze się odmacza A tu rym dokładny Trzęsacza - trębacza - odmacza. Tak lepiej ?
Jemall Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewna Panna z Białowieży Nie lubiła nietoperzy Mając przeróżne wdzięki Słyszała ultradźwięki Wieczorem do domu bieży
Maria_M Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przytoczę słowa Alicji: rymy przede wszystkim trzeba słyszeć, a nie widzieć. Te niedokładne są najlepsze, jak dla mnie oczywiście.
Jemall Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Słyszał raz baca z Turbacza Że kurom jajka się maca Próbował w kurniku Jednak bez wyników W tej chwili dalej się zbacza
Jemall Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Rymarz z powiatu Kłodzko Tłumaczył poezję obcą Od rana do nocy Szukał wyrazów obcych Aż w końcu w UFO się ocknął 1
Anastazja Sokołowska Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Do Głuchołaz mam niedaleko :)
Jemall Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 A ja bardzo lubię Opole :-)
Jemall Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie zależy, gdzie i kiedy, jednak mi także bardziej pasują . Tak jak nie zawsze liczba sylab mi się dokładnie zgadza z liczeniem O:-)
Maria_M Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tej chwili dalej zahacza.
Rekomendowane odpowiedzi