jan_komułzykant Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj tak, teraz, jak ktoś dostanie od Ciebie kosza, to pół biedy i tak nie odpuści, bo od MaksMary, to byłby KoszMar ;))) Edytowane 23 Października 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Iwa-Iwa Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Przepraszam nie wiedziałam że zmieniłaś nick a tak na serio sobie pomyślałam że ktoś jest lepszy do Ciebie ale potem sobie myślę że pisze takim stylem jak Ty MaksMaro nie wiem czy dobrze zapamiętałam Twój stary nick ale od razu pomyślałam o Tobie i się okazało że to Ty przepraszam proszę uznaj to za komplement gdyż jesteś rozpoznawalna nawet po zmianie nicku
Maria_M Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To bardzo mi miło, że tak uważasz. Skoro mnie rozpoznałaś, to prawda. Dziękuję Iwo za odwiedziny :)) Pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiolonczelista chyba? ;)) 1
iwonaroma Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda :) Wiersze wierszami, ale są sprawy ważniejsze :) ;)
Maria_M Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówiłam już, Ty się znasz lepiej na muzyce, pewnie wiolonczelista, ... ale nadal uroczy :) Bardzo dziękuję za chwile z muzyką :) Edytowane 23 Października 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spełniłam Twoją prośbę, podałam przepis na wenę w wierszu A ja piszę wiersze tchnieniem :) Zapraszam
jan_komułzykant Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok. juz lecę, a co z mięśniem? U Luule? ;)
Maria_M Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dalej tworzy :))
jan_komułzykant Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i dobrze, obie macie stajla :)
Czarek Płatak Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 No dobra. Niby znowu wiersz przyrodniczy, ale Nad pięknym modrym to Wiedniem pachnie, Wiedeń - miasto - ciekawe jaki wiersz wyszedł by Marii otulonej w kożuch z miejskiego smogu. Hę? ;)
Maria_M Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Czarku :) Oj, nie wiem, nie wiem i nie chcę się wyrywać przed orkiestrę, ale dziękuję za podsunięcie pomysłu. Chociaż o brzydocie już kilka razy próbowałam pisać. Pozdrawiam :) https://poezja.org/utwor/164049-enklawy-współczesnego-świata/ Edytowane 24 Października 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi