agatta Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo edytowałam wtedy , coś mi się poprzestawiało :) już jest ! :)
Maria_M Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, przemyślę, jeszcze raz podejdę do wiersza w wolnej chwili. Pozdrawiam :)
Maria_M Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak jak juź pisałam, przemyślę na spokojnie. Dziękuję za wskazówki.
Maria_M Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @jan_komułzykant zobacz, proszę do tego wiersza jeszcze raz. Dokonałam zmian, ciekawa jestem, jak teraz to wygląda. Krytyka miłe widziana :)
jan_komułzykant Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomiędzy włosy nagich konarów samotność przywiał październik ja zrobiłbym tak , bo 2 x włosy beeee i wywalił jeszcze "nagich samotnością" (beee:)) pomyśl, moim zdaniem zupełnie wystarczy to, co jest Pozdrówki PS Aha pomarszczonym czym? "lico", to wierzchnia strona skóry na buty :)) Ok żartuję, ale jakoś inwersja: nie licuje mi, no. Nie wiem, czy tak było, ale dopiero do mnie dzisiaj to dotarło Wiem burzę Ci rym, ale nie musisz zmieniać, to moje zdanie. Pozdrówki
Rekomendowane odpowiedzi