Joachim Burbank Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) musiałem zagrać sam to solo życia nikt nie pomógł fałszywe dźwięki wkradły się w kilka akordów Edytowane 17 Października 2018 przez Joachim Burbank (wyświetl historię edycji) 2
WarszawiAnka Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 Fałszywe dźwięki wkradają się zawsze - czy gramy sami, czy w kwartecie, czy w orkiestrze, czy śpiewamy w chórze... Ale że tak nikt zupełnie nie pomógł - nie wierzę... Chociaż pomoc może też przyczynić się do tego fałszu... Pozdrawiam
Joachim Burbank Opublikowano 11 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Gość Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydaje mi się, że nie masz na myśli całego życia, lecz jeden szczególny jego aspekt ("to" solo życia), który gramy tylko my sami, i nikt nie może nam w tym pomóc... Znam to uczucie, takie "solo", za które (jego fałszywe akordy) tylko ja sama ponoszę odpowiedzialność. Wiersz podziałał na mnie bardzo mocno - zarówno treścią, jak i skrótową, pełną siły wyrazu formą. Pozdrawiam :)
Joachim Burbank Opublikowano 13 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, dzięki:)
Joachim Burbank Opublikowano 17 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 @Niewygodna bardzo dziękuję!
Rekomendowane odpowiedzi