Maria_M Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) dom- moje pudełko więc wchodzę w pudło czasu w sześcianie uwięzione bezpieczeństwem przetrwania wkładam ręce w kieszenie wyciągam rzeczywistość tygodnia paragony klucze karteczki- bzdeczki tabletki od bólu głowy o, tu rozklejony cukierek zlepia podwoje życia tkaninę całuje aromatem mięty uwalnia smak jesiennych dni 07.10.2018r. Edytowane 7 Października 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji) 6
Maria_M Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 @Marcin Krzysicadziękuję:)
8fun Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dobry. Nie ma się, do czego przyczepić. Pozdrawiam
Maria_M Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem mile zaskoczona. Dziękuję :) Edytowane 8 Października 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji)
karenka Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Niezwykle obrazowo i stylowo a ponadto w twórczym zamyśle:)pozdrawiam
Maria_M Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję:) Pozdrawiam MM
AnDante Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Ot i nasza codzienność. I tak dzień za dniem, tydzień, miesiąc, rok za rokiem, a wszystko to można zamknąć w kilku krótkich linijkach tekstu. Ty to zrobiłaś i to zgrabnie, :)) AD
Maria_M Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Myślę, że jest w tym poezja codzienności ? By życie nie było aż tak prozaiczne. Pozdrawiam :)
Czarek Płatak Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Ładnie, nawet, że bez rymów, heheh. Oczywiście troszkę się droczę :p
Maria_M Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, wiem. Teraz okres na bezrymowe. Dziękuję :)
Maria_M Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2018 @Niewygodna bardzo dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi