piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przeklęci niech będą poniżeni i wzgardzeni opluci i zepsuci niedoceniani i menele brudni biedni i ślepi pełzający po zakamarkach naszego spokoju błogości i bezgranicznej wiedzy nie pomożemy tym ktłórzy wybrali ten los nad którym płaczą złorzeczą mu oni nie wiedzą że właśnie oni pozwalają nam normalnie żyć ------------- spadanie też jest formą lotu
madleen chomka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 trochę dziwnie mi się zrobiło po przeczytaniu... więc po co są towarzystwa pomocy innym , skoro są niepotrzebni?!
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciekawe podejście, powiem nawet, że chociaż dawno mnie tu nie było, jestem pod wrażeniem - idzie wam coraz lepiej. Nie przypominam sobie, żebym czytała wcześniej jakiś twój wiersz, ale ten jest niezły. Początek przypomina mi... hmmm... nie powiem co, bo mnie stąd wywalą, ale to pozytywne wspomnienie Niestety właśnie tak jest, ale z drugiej strony, ja uważam, że nie ma sutyacju bez wyjścia i z każdego dołu można się wyczołgać... jeśli się ma chęć oczywiście.... pomijając groby pozdrawiam i trzymam kciuki - byle w ta stronę, dobra, świeża krew:)
madleen chomka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hehe dobre =) z grobu... =) ale wiersz podoba mi się... tylko teraz mi smutno...
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 może zupełnie niepotrzebnie... chociaż "ktoś płakać musi, by śmiać mógł sie ktoś...."
P.Siena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie podoba mi się ten wiersz, ponieważ on tak jagby nakłaniał ludzi do tego żeby gardzili bezdomnymi. Wyczówam w nim nute nienawiści do biednych i pokrzywdzonych.
Rekomendowane odpowiedzi