Annie Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Facebook prawdę ci powie co twoi mili mają w głowie gdy bez zbędnego sentymentu zrobią ci... ograniczenie dostępu. 5
Maria_M Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Nie mam ograniczeń, bo nie jestem zalogowana na Facebooku :) Bardzo na czasie. Pozdrawiam ps. Ale się przymierzam.
iwonaroma Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 A nawet usuną :) uśmiercą bez skrupułów ;) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Mam prosbe czy moge sobie to udostepnic na facebooku oczywiscie z podaniem autora :D to jest swietne :D
WarszawiAnka Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Prawda jest taka, że niektórzy i bez Facebooka świetnie to potrafią. A co do wiersza - myślę, że w poezji potrzebne jest miejsce na doświadczenia zyskiwane drogą cyfrową - zarówno te pozytywne, jak i negatywne... Pozdrawiam 1
Annie Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 MaxMara, nie wiem czy warto, ale w sumie każdy jeżeli chce to powinien przejść takie doswiadczenie.:)
Annie Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Iwona, nie wiem czy to nie byłoby lepsze. Bez obłudy przynajmniej. 1
Annie Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Marcinie - będzie mi bardzo miło, nawet bez autora :)
Annie Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Masz rację WarszawiAnko, każde doświadczenie nas czegoś uczy. A, że bez Facebooka też można? Oczywiście, że tak.Wirtualny świat jest tylko odzwierciedleniem naszej rzeczywistości. Poszerza tylko grono naszych znajomych z którymi możemy wejść w interakcje. Pozdr. 1
Deonix_ Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jesteś wolnym człowiekiem :) Serio, ja żałuję, że mam konto na fejsie. Fajne. Ogólnie Facebook to inny, brzydki świat. Pozdrawiam.
WarszawiAnka Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby nie było wątpliwości: miałam na myśli to, że bez Facebooka też można ograniczać dostęp - na wiele sposobów...
Maria_M Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, niekoniecznie. Tu mnie wciągnęło ha,ha,ha.
Annie Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba tak, do tej pory jakoś to do mnie nie docierało. Edytowane 2 Października 2018 przez Annie_M (wyświetl historię edycji)
Annie Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadza się, tak odczytalam :)
Annie Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu jest jednak mniej szkodliwe :))
Gość Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trafne spostrzeżenie :-) pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się, obłuda jest czymś...bardzo niskim.
Gość Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2018 - a ja na przekór. Zapraszam wszystkich do odwiedzin moich grup na FB - a jest ich kilka. Zacznę od najstarszej: . Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . . . . . . . . ... - bardzo możliwe, że przeoczyłem kolejny adres ...
karenka Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2018 Myślę,że potrzeba do wszystkiego zdrowego dystansu,facebook ok,ale życie te prawdziwe toczy się w realu i w nim są najprawdziwsi przyjaciele na pewno się znajdzie ktoś obok,który chciałby zagadać,a może nawet i wspólnie napić się herbaty,nie mniej mniej jednak bardzo prawdziwa i udana miniaturka na czasie*pozdrawiam serdecznie*
Rekomendowane odpowiedzi