Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2018 im więcej możliwości tym wybrać trudniej myślisz prawdziwe jest proste toastu kieliszek słowa spóźniony wieczór rozpięte kluczami ptaki starsi mówią że dusze w zasadzie ich czarne anioły rozplątane myśli nie dogonią miedzianej obręczy proste jest mądre słowo arcydzieło początek mocy połysk noży zapach pustej butelki życie gdziekolwiek jesteś w cieniu w słońcu u kresu na granicy 6
Gość Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2018 Tylko wtedy, gdy pragnienie prawdy jest silniejsze od innych pragnień, odnajdujemy i rozpoznajemy ją - w jej czystości i prostocie. I życie nią jest, inaczej przestałoby istnieć... Taka myśl zrodził we mnie twój wiersz i jednocześnie wyruszył, szczególnie ostatnia zwrotka. Odbierałam go rozumem i duszą. :) Pozdrawiam.
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 19 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2018 dziękuję za ten komentarz. Widzę ze zaczynasz mnie rozszyfrowywać. W księgarniach i empikach jest do nabycia antologia pt ,, zanim zabierze nas wiatr" cz5.Wydawnictwo Astrum. Jest w niej 10 moich wierszy.Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 Witaj - mi się podoba i już - a czemu no bo się podoba. Pozd.
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 20 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 więc będę takie pisał i już. Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 Nie widzę potknięć formalnych, jest bardzo dobrze uformowany, a treść oryginalnie wciąga w Twoją podróż.
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 20 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 Dziękuję,że przeczytałaś mój wiersz i oceniasz go dobrze. Pozdrawiam
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 20 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 ponieważ przysłała mi zaproszenie na program w którym pojawiło się nazwisko Duszka. Znamy się z Uniejowa i moge powiedzieć że trochę mnie wypromowała. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 Duszka, to nie moje nazwisko i nie biorę udziału w tego rodzaju programach, wychodzę "na zewnątrz" i publikuję tylko tutaj :) Miłego wieczoru :)
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 20 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 Również
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 21 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2018 dziękuję bardzo
Czarek Płatak Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2018 Świetny! Miedziana obręcz jest dla mnie bardzo enigmatyczna :)
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 22 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2018 dziękuję bardzo że przeczytałeś. Opinia ,,świetny'' jest dla mnie pochwalą. Pozdrawiam
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 22 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2018 dziękuję za głosowanie
Rekomendowane odpowiedzi