Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) tak mówi święty szymon słupnik i zadaje introwertyczne pytanie gdzie się podziały moje sztućce widelce i metalowe rekwizytoria którymi dosięgałem odległych i nudnych galaktyk mojego wnętrza w tapetowanym mieszkaniu z czasu powojennej warszawy kurz znika w świetle okien więc oglądam wzory w stylu retro a moje ciało pozostaje głodne jak pustelnia charyzmatyków tak mówi święty szymon słupnik który sięga odległych i nudnych galaktyk swojego wnętrza bo zostałem powołany na kurz albo dźwięki urządzeń piorących a tu obowiązuje tylko ludzki obłęd Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Dźwięk urządzeń piorących ha, ha,ha:))
Annie Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Mikrokosmos we mnie, tez kiedyś coś o tym pisałam :)) Obrazowe szczególnie te sztućce :) Fajnie sobie jeździ na tej deskorolce. pozdr. Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez Annie_M (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Radio, świetny wiersz. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No po prostu... eh. Gratuluję.
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci Justyno. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi