Stary_Kredens Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2018 zbiera się na deszcz zbiera się na płacz przedwojna przykry stan przed rozgrywką i finałem nie doznałam nie doznałem gdzieś spaliło na panewce lecz najgorsze w tym jest to że inaczej być już nie chce 2
beta_b Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko dobre i b. dobre, ale pojawiła się we mnie myśl, że może właściwe byłoby też „nie może”. I tak na swój użytek czytam. Rozczarowanie „nie doznałem” wprowadza zmianę (było oczekiwanie/iluzja). A to jest poza zasięgiem świadomości. Inny punkt ciężkości. Ale mogę się mylić. Bb
Maria_M Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 W sposób intersesujący przedstawiłaś stan zmierzający ku końcowi. Coś się kończy, bo musi, nie może być inaczej. pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Witam - podoba mi się te takie tam - szkoda tylko że już inaczej być nie chce. Ale myślę sobie że to tylko nasza wina... Dużo uśmiechu ci życzę
Rekomendowane odpowiedzi