Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Maks - jeee, jeee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niepotrzebnie podajesz rękę, gdy tonę, wchodzę w bagno, odejdź, zabierz ratunek, złapię, pociągnę na dno. :)) Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No... to dobrze czy źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Co za ulga tu mnie nie ma jestem tylko od niechcenia ups:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś Marlett, tyle, że "od niechcenia". Dobra fraszka. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak mi się ''wymsknęło'' Dzięki Justyś :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Nie chce mi się tu być od niechcenia, ale lepsiejsze to, od nicnierobienia, Dobrej nocy, Marlett. Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 lepsiejsie jest od gosiejszego gdy rozmawiać mogę z Tobą Dobrej nocki Justyś :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyż prowda. Też dobrej, Marlett. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super! Tak trzymaj Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Płatak Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 :D Śmiechowo i sympatycznie. Pozdrowienia i miłego piątku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Witaj @Czarek Płatak i dziękuję za czytanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mieliśmy tutaj wesoła zabawę wczoraj wieczorem :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Płatak Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 właśnie widzę, hehehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od niechcenia czy od chcenia zawitałaś Marlett tutaj życzę z serca powodzenia i ochłody, no bo upał. Pozdrawiam :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Witam - no to pozamiatałaś i wyszło śmiesznie... Ulgi pogodowej ci życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję, myślę że jest wesoło, a Twoje tytuły, sam zresztą widzisz :))) chłodu życzę , bo dzisiaj spiekota :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Cd. czy ktoś widział złoty obłok, dwoje oczu zakochany wiatr portrecistę przy ulicy Targowej och, duszo jak ci smakuje taka miłość idąc trzy dwa jeden doświadczenie „Wolności” perfekcyjne więzienie koniec - początek przebacz mi Panie na wskroś nasze myśli pielęgnuj słowa mówione półszeptem dla taty ciemny rewers daj mi chwilę w domu mojego dzieciństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi