Ten utwór został doceniony przez użytkowników. JaKuba Opublikowano 29 Lipca 2018 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) w alejce jesienią pokrytej wędrowca żal opadł z liściem w złocistych mozaikach zabłądził pół życia - pół litra czystej nie dzwoń - usunął numery nie pisz - on też nie będzie zbłądził by nikt go nie znalazł bez wzruszeń bluzgów niespełnień pół serca - pół litra czystej w imię złamanych obietnic zapłonął niechciany pamiętnik w śmietniku parkowej alejki Edytowane 30 Lipca 2018 przez JaKuba (wyświetl historię edycji) 8
Maria_M Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 w zwierciadle pół litra czystej nie zdołam pół serca prześwietlić zapłonął niechciany pamiętnik w śmietniku parkowych obietnic co powiesz o takim zakończeniu? Ładnie ujęte wypalanie :)) 1
Czarek Płatak Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) oj, paliło się tak wspomnienia, paliło... Edytowane 30 Lipca 2018 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji) 1
Nata_Kruk Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To w zasadzie jedna wątpliwość, bo wiersz podoba mi się. Tytuł super. Pozdrawiam. Edytowane 30 Lipca 2018 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Stary_Kredens Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2018 tak postrzega poeta , podoba się pozdrawiam Kredens 1
Iwa-Iwa Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Wiersz się podoba miło się czyta pozdrawiam serdecznie :) 1
Deonix_ Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Mocny, ognisty wiersz, przytrzymał moją uwagę. Podziwiam ludzi, którzy potrafią niszczyć złe wspomnienia i zmieniać swoje życie. Ja nie umiem. Zawsze zostawiam coś po sobie, nie potrafiąc zniknąć na dobre i przez to miewam w życiu gorzej. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi