Iwa-Iwa Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 Róże żółte, które zdobią na chwilę obecną mój pokój, przypominają piękne chwile, dzień moich urodzin. Uwielbiam gdy jestem wśród przyjaciół takie dni chcę jak najdłużej zapamiętać. Już się róże trochę postarzały, są suche. Mi to nie robi różnicy, lubię w każdej postaci róże.
Marek_Mikutowicz Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 jestem taka śliczna prozaiczna uwielbam Pana.... antropomorficzna
Iwa-Iwa Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przykro mi ale aż taka mądra to ja nie jestem i nie bardzo rozumiem co mi napisałeś?
Maria_M Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wszyscy mądrzy tego świata są uczciwi i szlachetni, a Ty Iwa jesteś po prostu szczera i prostolinijna, i tak trzymaj Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też lubię róże. Pozdrawiam :)) Edytowane 26 Lipca 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji)
Iwa-Iwa Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za tak miły komentarz i również pozdrawiam, ja po prostu nie lubię i nie umiem udawać kogoś nie jestem jak czegoś nie rozumiem to to mówię :)
Maria_M Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawidłowo, ja też podobnie się zachowuję :)))
Rekomendowane odpowiedzi