Samanta_Stochla Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 (edytowane) odrzucenie, zawiść, pogarda słowa puszczone na wiatr odwagi brak, by stanąć twarzą w twarz żółć buzuje w trzewiach wylewa się jad to żal utraconych lat, odsuniętych spraw zazdrość, ból, strach kamieni już brak, by wyładować się łez już brak, tylko cichy jęk słychać tu i tam to ja wściekłość towarzyszy mi kiedy myślę o tamtych dniach za siebie mi wstyd, by patrzeć wstecz już dobrze jest, nie ma nic uspokój się to ty Edytowane 30 Stycznia 2020 przez Samanta_Stochla (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 Prawdziwy, pisany emocjami. Trochę przypomina mi, wygłaszanie kwestii na deskach teatralnych. Może taki był zamysł Autorki więc nie krytykuję.
Samanta_Stochla Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 raczej wyrzuty sumienia, próba usprawiedliwienia, przed samą sobą. Chyba jakaś mała korekta będzie jeszcze potrzebna . Dziękuję za komentarz :) :) :) Mam słabość do teatru ... choć nie był to mój zamiar . Pozdrawiam i dużo Dobrego :):):)
Gość Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 Wyrzutów sumienia to nie trzeba mieć :) jakieś błędy to każdy popełnia. Co do warsztatu, to bym na Twoim miejscu trochę poeksperymentował. Może rozciągnąć nieco wersy, w sensie zrobić dłuższe wypowiedzi. I temat trochę zamyślony wybrać. W sensie coś oderwanego od codziennych problemów. Takie abstrakcyjne pisanie i wymyślanie nowych rzeczy pozytywnie wpłynie na wyrzuty sumienia i troski :) Tak przynajmniej mi się wydaje :)
Maria_M Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))) Edytowane 24 Lipca 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi