beta_b Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) a ja z myśli przędę dni kolejne z szerokiego pasma motek zwijam twardych zwartych ciągłych wniosków które potem mogę do celu rozwijać albo i posplatać w dywan albo i wytrzepać jeśli zmienię zdanie cóż się stanie jeśli się rozejdzie materia na trwałe choćby nawet bardzo myślą bardzo urodziwa Edytowane 29 Czerwca 2018 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 4
Czarek Płatak Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 o, jakbym to już gdzieś czytał ;) Przybijam piątkę, bo ja spod miasta prząśniczek ;)
W.M.Gordon Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 co go....? Po kamieniach tu idziesz. Poza tym hej fajne utkana ta tka nina
beta_b Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z myśli motek zwijam zwartych wniosków co go potem mogę do celu rozwijać. Co do kamieni też (rozumiem: przymiotników określających wnioski) - to mogą być inne, o ile sensowne, na 6 sylab. Dzięki za wizytę. bb Pewnie nas tu więcej jest do tego szycia ;) bb
W.M.Gordon Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 Dziewczynko - wiem, wiem, wiem, ale to formatowanie to jest takie łamanie. "co go" na końcu czyta się jak "cogo" Dodatkowo - niezbyt to ładnie brzmi nawet w polskim języku.
beta_b Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wniosek przyjęty, rozpatrzony, poprawiony. Dziękuję. Co do "dziewczynki" - to słabo tytuł przyjmuję, Mam 44+ i mimo młodego spojrzenia (czy formy niedojrzałości) czytając ów wołacz oglądam się za siebie, bo nie wiem do kogo on woła. Pozdrawiam, bb Edytowane 29 Czerwca 2018 przez beta_b (wyświetl historię edycji)
W.M.Gordon Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to jest jak się daje zdjęcie swojej córki. Pisałem tak bo chciałem abyś odniosła wrażenie że moje komentarze są łagodne, choć ostre. A może odwrotnie?
Rekomendowane odpowiedzi