Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Leszczym A jeszcze dodam o tym "wtajemniczeniu" – to jest jakiś Twój domysł, podobnie jak to o moim "poszukiwaniu". Ja chcę żeby texty czy komenty były brane dosłownie, żeby czytano to, co mówią, i sam tak staram się czytać, niczego nie domyślając. Czyli że Twój sposób odbioru pasuje mi, a co do zabawy, to właśnie mam zamiar, dzięki, choć pewnie sam rzucając zabawkami z rogu piaskownicy w innych :D
    • @Somalija u mnie na rękach nie płacze, taka szczęśliwa jest, tylko oczki przewraca. Lubi przestrzeń, tak wyciąga sobie rączki, wrodziła się do mojej babci, ma ciemną karnację. 
    • @poezja.tanczy Bardzo Ci dziękuję za wszystkie komentarze i polubienia dzisiaj

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

. Pozdrawiam serdecznie
    • @Leszczym Przypuszczam że po prostu masz dobry gust, bo inaczej byś nie czytał, i to jest w sumie najważniejsze – jakość. W każdym razie cieszę się że czytasz albo przynajmniej próbujesz w pewnych razach i zostawiasz ślad. Zobaczymy za chwilę, bo już wiem jak wszystkie moje idee połączyć, nie musząc ich tłumaczyć. Jako alter ego będę występował, Wałgierz Jaskrzat. W zakładce Omnie wrzucę o co chodzi. Komenty i wypowiedzi będą częścią twórczości. (uciec z tej planety najlepiej – zgadza się, lepiej nie wiedzieć, bo i tak wie tylko ten, co ma wpływ – inaczej to nie wiedza)
    • @Lidia Maria Concertina świetne! Zawsze warto skupić się na człowieku obok i poświęcać uwagę.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...