Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) pamiętasz mój drogi szepnęła ściskając swoją jego drżącą dłoń dawno temu na tej oto ławeczce powiedziałeś mi coś pięknego tak - pamiętam powiedziałem ci że razem łatwiej nam będzie się starzeć po czym spojrzał na nią i przytulił całując jej posiwiałą skroń ona płacząc rzekła miałeś racje miły będąc blisko siebie łatwiej nam będzie łatwiej pożegnać i zrozumieć to że prędzej czy później coś nas rozdzieli po czym wstali i poszli przed siebie a na ich ławce przysiadł złoty liść Edytowane 15 Czerwca 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Marlett Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Waldemarze, O miłości pisano wiele , banalnie i patetycznie ,na wesoło i jeszcze na wiele sposobów. :) Twój wiersz jednak mnie wzruszył i ta kolorowa cichutka pointa :) PozdrawiaM.
W.M.Gordon Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Podobnie jak śpiewał Fogg czyli: Babie lato wolno płynie przez jesienny park Z dala ktoś na mandolinie kołysankę gra Chodźmy, miły, pod nasz stary dąb Jakże kocham ciepło twoich rąk Pomyśl, ile to już lat Idziemy przez ten świat Spostrzegłam dzisiaj pierwszy siwy włos na twojej skroni I widzisz, miły, przed wzruszeniem trudno się obronić Mam przecież w oczach dzień, gdy pierwszy raz ujrzałam ciebie Pamiętam każde słowo, każdy uśmiech twój Itd itp
W.M.Gordon Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 A jak liść może przysiąść na ławce? Może opaść i leżeć na niej...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje ci bardzo Marlett za to co napisała,s pod wierszem - miło jest przeczytać taki komentarz. Cieszy mnie że znalazłaś w mym wierszu wzruszenie. Uśmiechu dużego ci życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że zajrzałeś - dziękuje za komentarz który jest miły w czytaniu. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie - jak widzisz w moim wierszu to zrobił...i myślę że nie zgrzeszył. Pozd.
karenka Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 dobrze jest na sobie polegać i razem przemierzając koleje życia.Pięknie opowiadasz,zwiężle i na temat,teraz już tylko patrzę na to dzieło jak na obrazek:)pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za to że czytasz moje wiersze - cieszy mnie że się podoba. Udanego wieczoru ci życzę
Justyna Adamczewska Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest fajnie napisane. Ciepło dłoni Twoich. Wzruszający jest Twój wiersz. Pozdrawiam Waldku. Justyna.
Rekomendowane odpowiedzi