bronmus45 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2018 ~~~ Jestem już wapniakiem, a myśl naszła taka: pragnę młodych piersi - z indyka ... kurczaka - ~ 4
Justyna Adamczewska Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. musbron, he, he. Z tym "wapniakiem", to przesada, ale pierś kurczęcia, indyczka zawsze się nada. Nawet dla młódek wskazana - eh, tak posmakować chrupiącą skórkę z rana. Dobry ten Twój wiersz. Uśmiałam się. Justyna. :))
bronmus45 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cała prawda, całą dobę - jeśli się ma już skończone 73 lata, to jak inaczej siebie nazwać (w miarę przyzwoicie, oczywiście ...) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
kleksowy123 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2018 (edytowane) Pokusy nie odparte ;) Dobry wiersz. Edytowane 9 Czerwca 2018 przez kleksowy123 (wyświetl historię edycji)
kleksowy123 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ps.73 lata ? Chyba z Jędrkiem razem ;) :) Naprawde dobry wiersz.
Deonix_ Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2018 Fajne :) Podobno to właśnie jedzenie jest najbardziej intymną czynnością. Podobaśki :) Pozdrawiam :) 1
bronmus45 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2018 To nawet ciekawe ... bo mi ta miniaturka "przyszła do głowy", gdy sobie szykowałem obiad na dwa dni (jutro niedziela), właśnie z piersi indyka i mnóstwa warzyw "różnistego" rodzaju. Dzięki za komentarze Pozdrawiam i czekam na "smacznego" od Was Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
bronmus45 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewien starszy pan w rozmowie ze znacznie młodszą panią, daje do zrozumienia, że najwyraźniej chce ją "poderwać". Ta pyta wprost - a ile pan masz lat? ... odpowiada - 73. A ona na to: oj, nie dałabym, nie dała... I teraz cholera jasna wie, czy tak sądzi z wyglądu o wieku tego pana, czy też ...
Rekomendowane odpowiedzi