Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) budząc mnie w środku nocy odkrywając się powiedziała nie mów nic nawet cichutko przyłóż ucho i posłuchaj jak wyrażnie bije nasze nowe serce Wiersz z archiwum - mam nadzieje że się spodoba. Edytowane 7 Czerwca 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 5
Oxyvia Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 Ładne, miłe wspomnienie. Pełne ciepła.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 przeurocze :)) Pozdrawiam Jacek
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba. pozdrawiam
karenka Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 króciutki,ale jakże wymowny-pięknie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - komentuj masz do tego prawo - ale wieku mi nie wypominaj... Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Oxyvio - dawno cię tu nie było tym bardziej miło. Dziękuje że mnie odwiedziłaś . Udanego popołudnia życzę oraz uśmiechu.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje Jacku. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to się ciesze Andrzeju - fajnie że zaglądasz. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam nową twarz - mam nadzieje że ci się tu spodoba. A za to że mnie odwiedziłaś wielki uśmiech wysyłam i dziękuje . Uśmiechu ci życzę
karenka Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 witam serdecznie,odwzajemniam uśmiech:)
Nata_Kruk Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 Waldku, piszesz tak jak potrafisz. Staram się zaglądać do Twoich prób, ale nie zawsze zostawię słówko pod.... Ten wyżej, "wygrzebany" z archiwum i swoją prostotą zagadał do mnie... bo to urocza chwila, móc poczuć bicie "ich" nowego serca. Króciutka forma, a ja jeszcze bym przycięła.... odkrywając się.. nie mów nic nawet.. cichutko lecz.. reszta powie to, co powinna. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - faktycznie rzadko do mnie zaglądasz - ale tak to działa i nie mam ci tego za złe. Wiem że piszę jak piszę ale to mnie bawi a innych raczej nie nudzi jak widać. Za to że dziś pokazałaś się pod wierszem dziękuje. No i troszkę poprawiłem po twojej myśli... Udanego wieczoru życzę
Rekomendowane odpowiedzi