Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Maja 2018 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) Kapu kap po stalowej rynnie krople na szybie rozpraszają światło tworząc witraże kościołów jednak miejsca brak na modlitwę Bóg wyszedł Kapu kap po drugiej stronie okna kroplówka łóżko szpital strach piżam i mrówki w białych mundurkach ktoś przyszedł odszedł krąg życia Natarczywy stalowy stukot rozdziera ciszę, aparatury, codziennej krzątaniny, a może jednak to ty płaczesz Edytowane 18 Maja 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 8
Maria_M Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) ktoś przyszedł odszedł krąg życia Bardzo mi się podoba to ujęcie :))) Edytowane 17 Maja 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2018 jak tak dalej pójdzie, to będziesz musiał zmienić swój przydomek (ten na „G”) na Eugeniusz, Marcinie :) To już drugi Twój dobry wiersz dzisiaj, gratulacje.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2018 Dziękuję Janku, Mario, befano, kleksowy123 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dwie jaskółki wiosny nie czynią ale miłe słowa przyjmuję :)
Deonix_ Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2018 No, ja też Cię muszę pochwalić, bo to naprawdę dobry wiersz. Wycyzelowany, przemyślany pod każdym względem, brzmi i wygląda doskonale - dygam. I pozdrawiam :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To rumieńców nabrałem. Ślę pokłony dziękuję Dario.
Marlett Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Wiersz przenika emocjonalność, to jest bardzo ważne dla utworu. Czytelnik czuje, że coś się dzieje i powinien wyobraźnią domalować obrazy. PozdrawiaM. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie to właśnie chciałem osiągnąć. Pozdrawiam. Dziękuję Bb i tobie również @Alicja_Wysocka
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Końcówka wiersza taka oczywista, a chciałbym nad tym sam podumać... Pozdrawiam Cię Marcinie :) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlatego jest w warsztacie dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi