Maria_M Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 niepotrzebnie podajesz mi rękę patrząc wzrokiem żarliwym przecież wiesz nie jestem dostępna dla chłopców tak płochliwych nie od dzisiaj wpadłam ci w oko ty wiesz a ja jestem pewna i widzę w twoim wzroku wyczuwam miejsca odległe musimy razem to przełknąć o krok przejść na drugą stronę przecież kolego z pracy masz w domu dzieci i żonę 24.04.2018r. 4
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Wyrzucił bym z pracy ekstra tekst :) 2
Maria_M Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na razie wrzuciłam do warsztatu, uważasz, że dobry, to OK. :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Tylko "z pracy" niepotrzebne i bez niego jest też szersza interpretacja
Iwa-Iwa Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Musi być niezły ten kolega skoro żonę ma a Ciebie podrywa hehhe:)
Maria_M Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu nie chodzi o mnie, pisze ogólnie, bo takie sytuacje się zdarzają, pozdrawiam serdecznie:))
Justyna Adamczewska Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eh, Maks... Tylko tyle rzeknę, a jeszcze: P - E - R - F - I - D- I - I - A , oczywiście nie Twoja, jeno onego. Pozdrawiam, odważna Koleżanko. Justynka. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Iwa-Iwa Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem źle odebrałam wybacz ale jedno Ci muszę powiedzieć kocham Twoje wiersze jestem Twoją fanką!!!!!! 1
Maria_M Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo się cieszę, dziękuję za miłe słowa :)
Maria_M Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za wizytę. Na razie :))))
bajaga1 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Fajny temacik MaksMaro, zgadzam się z Marcinem. Wyrzuciłabym to "z pracy" .Myślę że większość z nas zna takich kolegów, których motto to "a nuż się uda".
Maria_M Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj @bajaga1 dawno Cię nie było, tym bardziej mi miło za wizytę. Pozdrawiam :)
Maria_M Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, to w takim razie cieszę się, że wiersz pobudził Cię się do zabrania głosu. Pozdrawiam, serdeczności:)
Johny Gmatrix Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 a zwrotka trzecia najlepiej sie podoba
Maria_M Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za czytanie i pozytywny komentarz, zdrowia życzę, 1
Rekomendowane odpowiedzi