jan_komułzykant Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 przybyłem, wypatrzyłem, zakupiłem, aż wreszcie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziś je w końcu umyję, wyszczotkuję, wypieszczę, a jak pastę nałożę, nie ośmieli dziś się wróg - gdzie podejść, nawet spojrzeć!!! co dopiero zrobić złóg? w górę, w dół, w jedną, w drugą, nie ma co dmuchać w kaszę, nie przestawaj, bo zrugam, ja i diabła dziś zgaszę!!! 3
Wiechu J. K. Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niezła reklama! Pozdrawiam :))))))))))) 1
Maria_M Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 A mi się przypomniała piosenka dla dzieci, tylko o mydle, kiedyś bardzo popularna, tak mniej więcej leciało: Mydło lubi zabawę w chowanego pod wodą, każda taka zabawa jest wspaniałą przygodą, kiedy dobry ma humor, to zamienia się w pianę, a jak znajdzie gdzieś słomkę, puszcza bańki mydlane. Mydło, mydło umyje, nawet uszy i szyję, mydło, mydło pachnące jak kwiatki na łące. itd. U Ciebie jest pasta, piana, humor, tylko jeszcze baniek „pastowych” mu brakuje :)))))))))))))))) 1
Marlett Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) pasta pięknie zęby myje można także umyć szyję bywa jeszcze taka moda czysta też powinna broda głowy umyć nie zaszkodzi zaraz nowe myśli zrodzi :)) Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Marlett (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, niechcący, ale faktycznie powinienem zamazać nazwę :) Dziękuję za odwiedziny, pozdrawiam.
jan_komułzykant Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo ładnie, ja nie znam takich ładnych piosenek, bo jako pacholę co najwyżej puszczałem bańki nosem, podczas fluoryzacji, na którą robiono spęd całej szkole. :)) Dzięki MaksMaro, pozdrawiam.
jan_komułzykant Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co cesarskie cesarzowi, a ciekawe jak z zębami czy na stan ich oczy przymknął, czy Sylwester był z jedynką? Dzięki, pozdrawiam. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Annie Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Choć z jedynką - za tym panem, Panie biegną z szampanem :) Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Annie_M (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nowe myśli, nowe myśli, nowe myśli... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mądrej głowie dość posłowie - chyba coś inaczej było, za to posłom "dajże zdrowie" bo się we łbach przewróciło. Dziwki Marlett, pozdrawiam.
jan_komułzykant Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może plotka, lecz słyszałem (a z szampanem rzecz wiadoma), to, że z pań najbardziej w mamę Sylwek lubi inwestować.
Rekomendowane odpowiedzi