Ten utwór został doceniony przez użytkowników. egzegeta Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zwątpienie — Bożenko z domu Truszkowska najukochańsza żono moja żono gdy tak mówiłem prosto do uszka oczy utkwiła w suficie zamyślona wtedy powtarzałem — jesteś najlepszą żoną Bożusieńko kochana w wyraźnej czerni źrenic zdziwienie — to ja bezwładna od wielu lat w łóżku niemogąca mówić karmiona przez sondę jeszcze jestem żoną? bez namysłu dalej zapewniałem — tak słoneczko najdroższą na świecie spojrzała na mnie spokojna ale nie uśmiechała się jak dawniej już nie potrafiła 28.03-3.04. 2018 Wiktor Mazurkiewicz 8
beta_b Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Tu słów brakuje, tu samo życie, i w jego purpurach smutek, bezradność, tęsknota. Przytulam, bb
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam - trudny do skomentowania wiersz więc na tym przestane. Pozd.
michaura Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 warto dzielić emocje ... uzewnętrzniać je ... poezja pomaga zmagać się z losem pozdrawiam ps. Wszystko co ma początek ma i koniec Każdy koniec niesie nowy początek Nie zapomnij o tym !
Maria_M Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 No nie! Takiej Miłości dzisiaj nie znajdziesz. Pozdrawiam :)
Stary_Kredens Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 przecież to jest dzisiaj , wierzę , że nasze czasy nie są gorsze od innych i w dawnych czasch i w tych można spotkać ludzi oddanych i wiernych. Chylę czoło pozdrawiam Kredens
Maria_M Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie, że jest dzisiaj, ale korzenie ma w dalekiej przeszłości aż do dzisiaj trwa i jest lojalna. Właśnie o to mi chodziło. :)
Oxyvia Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też tak uważam. Dlaczego teraz ludzie mieliby mniej kochać? Jedni są do tego zdolni, a inni nie - tak było zawsze. Wiersz wzruszający i bardzo osobisty. Emocje ściskają za gardło.
egzegeta Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Wszystkim komentatorom tudzież sercowcom - nieważne czy wieńcówka czy arytmia :)) serdecznie DZIĘKUJĘ. Pozdrawiam również.
Gość Radosław Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Stary_Kredens Dokładnie tak. To jest nastawienie na, który. Można budować. Pozdrawiam. Bardzo przejmujący wiersz. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi