Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• płaszcz ma uszyty z ciemnego płótna  a jego żal jak smoła jest... bez mocy żadnej i jasnego jutra płacze z życia w domu bez szyb    usłyszysz od niego palące słowa  przekleństwa łzawe bardziej niż deszcz... i więcej już nic nie powie ci  on nie chce tu być, bez nocy chce śnić          
    • @[email protected] to ja bardzo dziękuję !!!! Miło mi :) Nie wiem co tu jeszcze napisać.... Super, że jesteś !       @Maciek.J dzięki za Twoje mądre słowa. Są też dla mnie nauką. Dziękuję :)    
    • @Gosława Anzelm - przypomina Anzelma Bohatyrowicza (Nad Niemnem - Orzeszkowej) powstanie styczniowe  Anzelm został ranny i stracił brata. kolejna bitwa zabici są chowani w zbiorowych mogiłach w lesie - doły przesypywane wapnem

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

przepraszam, że nie wierszem, ale tak właśnie pobudziłaś moją wyobraźnie   Pozdrawiam    
    • @StraconyO manipulacji medialnej napisałam, ponieważ dotknęła mnie i moją rodzinę dość mocno. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wczoraj obok nas przechodziło kilka osób. Gdy pochylaliśmy się nad taką wyżłobioną przez koparkę, powiększoną dziurę przy xtódelku w lesie. I nikt tam niczego nie był skłonny szukać. Myślę. Że takich miejsc jest cala masa, ale nim napiszę o spotkaniu z niedźwiedziem polarnym albo stadem hazel przeskakujących nad korytem krokodyli, po prostu staram się dostrzegać to, co jeszcze mogę. Pozdrawiam serdecznie                 Zielone oczko Tętniące nagłym życiem Żarłoczne traszki                  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...