Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) Szum silnika start adrenalina z wysokością coraz szersze źrenice uzależnia widok trzy dwa jeden skok serotonina dobija lecisz czy spadasz nieważne niech trwa chwila zapominasz się jak Ikar dotykasz chmur słońca przestrzeń bez ograniczeń lecz promyk umyka szarpie rzeczywistość zderzenie nieuchronne ziemia zwalnia oddech stąpasz twardo lecz wiesz że niebo nigdy nie będzie takie samo Edytowane 19 Marca 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 7
befana_di_campi Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 "Nieważne" pisze się razem ;-)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podziękował: ) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 zazdroszczę spadochronowych wrażeń ponad 15 lat temu parę razy latałem na motolotni i postanowiłem zapisać się na kurs spadochronowy kiedy następnego dnia miałem iść dokonać formalności strzelił kręgosłup - dwa tygodnie przygwożdżony do łóżka a teraz z nostalgią patrzę w niebo jeszcze trochę i też będę latał Pozdrawiam 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja pięć lat temu skoczyłem w tandemie i od tego czasu zakochałem sie w skokach. 1
Marlett Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Zderzenie się z przestrzenią musi być dużym przeżyciem. Jeśli opanuje się strach z pewnością musi to być piękne przeżycie - poczuć się jak ptak , jak Ikar, wolnym choć na kilka chwil :) PozdrawiaM. 2
beta_b Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) Podoba się Marcinusie. Trochę znam klimaty ale nie pikuję ?. bb Edytowane 18 Marca 2018 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 2
bronmus45 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 "podobasie" i tyle mam do powiedzenia ...
Luule Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Myślę, że w miarę udało Ci się oddać tą chwilę, za trzecim razem przeszedł mnie lekki dreszczyk wyobrażenia. I właśnie sobie myślę, że jednak chciałabym skoczyć - ale bez kamerki i w pampersie hehe. Wydaje mi się, że to uczucie może dawać wrażenie, że ma się za małe płuca by pomieścić ogrom tej chwili, widoku. PoZdro:) 1
8fun Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi się podoba. mam jedno, ale"jak Ikar” wprowadziło mnie w błąd. Na myśl przyszedł mi tragiczny koniec. może „zapominasz się jak Ikar” Jak dobrze rozumie to chodzi o ten moment, gdy pod wpływem piękna zapominamy o wszystkim i nie koniecznie się to kończy tragicznie i tu bym dal cos co powie czytelnikowi ze Ikar symbolizuje tu zapomnienie w pieknie, a nie śmierć przez zapomnienie w pieknie Pozdrawiam 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję poprawiłem
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 Witam - gratuluje odwagi ja bym się nie odważył - wole twardy grunt - a wiersz pełen emocji. Pozd.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) Ciekawy i dobry przekaz wierszem tej chwili naszpikowanej adrenaliną. Pozdrawiam:) Edytowane 19 Marca 2018 przez Bolesław_Pączyński (wyświetl historię edycji)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję: )
jan_komułzykant Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 pewnie na kamieniach wylądowałbym lecz za takie brzmienia nie żałowałbym ;) z głową w chmurach, pozdrawiam 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mi tylko taka muzyczka Zresztą przez ten filmik zacząłem: )
Rekomendowane odpowiedzi