hubertk Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) dziewczynka która pisała do NASA listy z prośbą o przywrócenie plutonowi statusu planety teraz przywraca status słuchacza dźwiękom w znanej niemieckiej wytwórni z dwojga dorodnych córek ma jedną która już miesiączkuje i grzeszy gdy druga ma jeszcze w sobie ową dziewczęcą niewinność i tylko piękno jej obu córek jest jej jedynym pięknem które może zatrzymać tylko dla siebie i choć jest powszechnie znana nic jej jednak nie zwalnia z samotności z długich przewlekłych wieczorów od których siedząc nad partyturą roją się przed nią układy na które nikt nigdy jeszcze nie znalazł klucza Edytowane 18 Marca 2018 przez hubertk (wyświetl historię edycji) 3
Enchant Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2018 Piękna puenta. Myślę, o ile dobrze zrozumiałam, to do tej drugiej partytury jeszcze nikt nie znalazł klucza :)
beta_b Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Test mi się podoba. Znajduję w nim poniekąd siebie. Punkt na horyzoncie to też koszty i podróż w jego kierunku...
Rekomendowane odpowiedzi