jan_komułzykant Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 kiedy z oparów z katakumb studni - jeden jak drzewiej pomrocznościami jedzie to drugi nie - w dzień jasny dudni po próżni-cy-nik na wynik gra mat-czyny więc kiedy z kuźni w cel pierwszy dmie już drugi ziąb ma w przerębli jednemu pot z czoła leci tego na odwrót trzęsie i tak się kręci nie ma nudy i nic nie ma naprzeciw i przeciw nikt nic i Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślisz, że ja nadążam? ? 1
Maria_M Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) każdy wiersz ma dwie strony medalu a każde pisanie myk ciszy cichszej niż to co słyszysz w pustym domu sam w lesie na polu ja ty on my wy oni idę naprzód w raj begonii w towarzystwie płatków z kwiatu dziwię się całemu światu do kwadratu ? Edytowane 14 Marca 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji) 2
TakitamWpis Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Otchłani można nadać głębię stamtąd wysnuć nić srebrną po niej puścić przebłysk Na tym polu, interakcji dbam o siebie spekulując używam informacji nie ma nudy odbieram coś o ciszy usłyszałem tak cichutko że cichsza niż pisanie wielkie mam w niej uradowanie Edytowane 12 Marca 2018 przez Jan Dzitkowski (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skąd ty to masz??? Windą z piękłna rodem. Cymes.
azk Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 nic nie kumam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. idź ciągle naprzód kiedy tu zastój wciąż do kwadratu ty do sześcianu nawet najsamprzód idź nic nie pakuj nie żałuj nic Dzięki.
jan_komułzykant Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cisza nastanie kiedy tym co mojsze na mojszych bardziej zależeć przestanie ale nie ma nudy amen Dziękuję 1
jan_komułzykant Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyssałem :) Dzięki b_b, miło, że zajrzałaś
jan_komułzykant Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a teraz? filmik powyżej. :) Dzięki - żółwik.
Luule Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Dla mnie głównym celem tego wiersza jest zabawa słowem, formą, metaforą - chęcią powiedzenia o czymś normalnym (tu o przeciwieństwach, skrajnościach) w sposób nietypowy - i taki cel jak dla mnie osiąga + oprócz zabawy jakaś myśl na końcu jest chyba zawarta;) 2
jan_komułzykant Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 100/100 Luule :) poza "jakaś" i "chyba" ;p ;))) Dziękuję
Maria_M Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po obejrzeniu: dopóki racja po twojej stronie a moja po mojej a ich jeszcze lepszejsza od jego każda racja jest wspaniała gdy ma właściciela swojego nudy niech idą na pudy Polak na włościach ważniejszy od jegomościa :))
Luule Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to tak: 'chyba' było dla pazurka i na wszelki wypadek, 'jakaś' nadal mnie obowiązuje, bo nadal nieodgadniona :P Jedyne co to łamie szyk przeciwstawieństw, jedynie tu 'nikt i nic' wybrzmiewa razem. 2
Maria_M Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Był tu niedawno (na forum) ideogram japoński i hebrajski - ten jest mój :)))))))))) 1
jan_komułzykant Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to kto stawia kolację? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Maria_M Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten kto ma rację. ? ps. coś mi się wydaję, że każdy sam zje Edytowane 14 Marca 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapomniałem dać Ci punkty za bingo ale już naprawione. Dzięki za szczerość.
Maria_M Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co widzisz na obrazku?
Rekomendowane odpowiedzi