jan_komułzykant Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 by o banał się nie otrzeć, albo otrzeć się nieznacznie, życzę paniom by dziś stocznię przejął pan, a po niej bacznie jak już zmyje wszystkie statki, wziął niezwłocznie się za pranie, gdyż po sól, nie do sąsiadki, lecz do sklepu pójdzie, a nim na tapczanie siądzie wreszcie, dywan niech wytrzepie – Pani dziś ma święto, więc na wejście wielki kosz jej da z kwiatami. PS panowie, na litość boską ja bardzo proszę, tylko nie mocno, tylko nie koszem! 5
Maria_M Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Czuję się, jakbym dostała kosz z kwiatami, :))))))))))) 1
azk Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja zawsze robię za zmywarkę i nie widzę w tym nic złego. :) Kolejny świetny warsztatowo :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jeszcze tylko mocne uściski i w rączkę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak jest okazja :))) Dziękuję 1
beta_b Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Mam tak w życiu, że obchodzę i Dzień Mężczyzn, i Dzień Kobiet. W marcu mówię prawej dłoni, żeby odpoczęła sobie. Wrzesień - zwalniam rękę lewą, (w pracy) bo jest święto - Jego. Ale bywa: na budowie, w pralni, kuchni - staram sobie bez pretekstu robić święto. Żeby być tak uśmiechnięta niezależnie od okazji ?. Edytowane 8 Marca 2018 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 2
jan_komułzykant Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzisz, ja też nie widzę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ale zawsze mam z tym problem, bo wszystko tłukę (jak leci) Dzięki.
Maria_M Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło:))))
jan_komułzykant Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i dalej takiego uśmiechu Ci życzę :) Bardzo dziękuję za odwiedziny i ten uśmiech.
jan_komułzykant Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ dziękuję, mnie tym bardziej :)))
jan_komułzykant Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Dziękuję również Paniom nieśmiałym, za serducho :)) PS Przy okazji mam pytanie. Mieliście dzisiaj problemy podczas prób logowania? Pytam, bo kiedyś też były problemy i wyszło coś takiego: Temat przeniosłem do Forum dyskusyjne o poezja.org Edytowane 8 Marca 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))))))))))))) ps. Kilka godzin nie miałam dostępu do tej strony. Nie wiem o co biega.
jan_komułzykant Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie, ja nawet raz się zalogowałem, napisałem też kilka komentarzy, po czym zostałem wylogowany i zniknęła strona poezja.org. A teraz stwierdziłem, że chyba zniknął też wiersz Szaroburego z moim komentarzem i ulubionym kawałkiem Perfectu.
Maria_M Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc, trzeba zgłosić do Mateusza, wszystkie moje wiersze mam tu w zakładkach,
Nata_Kruk Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Janko, kompletnie inaczej, w tym dniu. Fajne... :) Dzięki i pozdrawiam.
jan_komułzykant Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie, że się podobało, Nato :) To ja dziękuję, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi