Stary_Kredens Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 ogień lubię ujarzmiony zwłaszcza zimą na kominku gdy pląsa przycicha a ty go podsycasz no cóż raczej podsycałeś zadrapania duszy nie gasną choć nic ich nie podsyca ale miłość przygasa gaśnie odchodzi tak to się mówi a potem wybucha na nowo zresztą kto wie może już tylko ujarzmiony ogień kochamy bo nie rani w namiętności nie spala lecz czy w pełni pozwala żyć 5
beta_b Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Nie znam odpowiedzi ale lubię Twój świat i Twoje wiersze, bb
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Witam - też kocham ujarzmiony ogień w kominku - a wiersz przemawia i to jego plusem. Czy nie powinno być w kominku. Miłego wieczoru ci życzę Edytowane 27 Lutego 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
azk Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 Oo. Jakoś mi to wczoraj umknęło. Myślę, że i ogień i namiętności potrzebują dopływu paliwa. I jedno i drugie trzeba pilnować aby nas nie spaliło na popiół. Z czasem łatwiej nam o drewno do kominka, niż pokarm dla serca. Pozdrawiam :)
jan_komułzykant Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 w opanowanym ogniu więź tli się ciepłem w spokój pachnący tobą kożuch gorący ruszt nasz piec ciepły przytulny wiersz Pozdrawiam
Bolesław_Pączyński Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 Fajny wiersz. Przytulny kącik, kominek i płonący w nim ogień pobudza nasze marzenia. Z pozdrowieniem:)
Rekomendowane odpowiedzi