zamiatacz_ulic Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Nie mogę znaleźć słów by Jej uśmiech opisać zamykam oczy nie widzę Jej w swych marzeniach snach jakby rozmyła się we mgle która zaczęła mnie spowijać. Zapach tylko jeszcze pamiętam zmieszany z odrobiną wiatru jesiennego, zagubionego we włosach w chwili wydawało by się tak odległej jak by świat już przestał istnieć choć biegli w piśmie twierdzą inaczej. Czy wszystko musi być takie poukładane zdominowane przez byt i logikę miłości przywilejem jest wolność niech na swych skrzydłach nas niesie w przestrzenie nieznane choć spać po nocach nie daje powinna być w życiu najważniejsza stać się czymś wyjątkowym czego zapomnieć się nie da choć czasem tak strasznie boli. Edytowane 7 Marca 2018 przez zamiatacz_ulic (wyświetl historię edycji) 1
bajaga1 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Podoba mi się twój wiersz czytając go tak sobie pomyślałam, że Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...w mgle... Tu *być * rozhulało się na całego... Może by tak trochę powycinać? miłość niech zostanie wolna i najważniejsza w życiu nie dając spać po nocach zostanie wszystkim czego nie można zapomnieć.... Pomarudziłam, pomyśl czy chciałbyś coś zmienić :-) Tobie być mniej niech za duzo się nawstawiało... Jedno usunęłam. Edytowane 25 Lutego 2018 przez bajaga1 (wyświetl historię edycji)
zamiatacz_ulic Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam. rzeczywiście to "być" się jakoś za bardzo rozszalało, zwłaszcza o 3 w nocy. Dziękuję za spostrzeżenia bardo trafne. Trochę za radą zmienię. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi