Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Pozorne poczucie spokoju pająk zawisł w bezruchu zegar tyka uśmiech na twarzomasce - będzie dobrze pięść w żołądek wbita patrzysz nie widząc nic czas się zatrzymał Edytowane 18 Lutego 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 7
beta_b Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Jak kadr z filmu cofnięty, zanim coś się stało. Filmu grozy. Emocje zapisane. Dobre. bb
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to jak już pająk w bezruchu zawisł to ta pięść w żołądek wbita zrobiła co potrafiła....;) pozdr.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje wiem ze moge na pania liczyc pani B :D
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podziekowal
Marlett Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Zbudowałeś duże napięcie i tak pozostawiasz czytelnika w niepewności :) Dobrze byłoby dopisać pointę która by rozładowała to napięcie, aby czytelnik mógł odetchnąć z ulgą, zaspokoić do końca swoją ciekawość i odczuć emocjonalną satysfakcję :) PozdrawiaM. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i jest mi bardzo milo ze do mnie zajrzalas i dziekuje za komentarz. Zmienilem ostatni wers wiem ze wyrzucenie "a " to nie jakas kolosalna zmiana , ale moze. Pomysle jeszcze nad pointe moze cos zmienie jak to mowia na orgu u ogra zawsze z happy endem ;)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 zajrzałem przez przypadek to jest dobro - to je ono dawaj wyżej Pozdrawiam
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję lecz nie chcę zbyt kręte są schody a mnie od rana strasznie bolą nogi :) Edytowane 17 Lutego 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
befana_di_campi Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Podczas gorączki, to czas-pająk tkwi zawsze nieruchomo :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ot zagadkowo :D dziekuje za czytanie Edytowane 17 Lutego 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
befana_di_campi Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Ot, zagadkowo" się pisze ;) 1
befana_di_campi Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Czas-pająk gorączka często się przewija w poetyckich tekstach. M.in. u Beaty Obertyńskiej (1898-1980). Ostatnio sama tego doświadczyłam 14 lutego br. :( Serdecznie :)
jan_komułzykant Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Mnie to przypomina zawał, udar, wylew - tak sobie wyobrażam. Ciekawe. Pozdrawiam.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 dziekuje janku
Maria_M Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wybacz, Marcinie wszyscy się zachwycają, a ja nie. Widocznie nie jestem ze świata pająków i jak patrzę, to zawsze coś widzę. Dla mnie to nie ma sensu, ani głębi, ponieważ wers przedostatni jest zaprzeczeniem, wszystkiego, o czym wcześniej piszesz. Ale to moje subiektywne odczucie, a wiersz Twój. :) Edytowane 17 Lutego 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spoko dziekuje ze przeczytalas i najwazniejsze ze podzielilas sie ze mna swoimi odczuciami. Nie wszystko musi do nas przemawiac.
befana_di_campi Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widocznie przedmówczyni nie miała nigdy wysokiej gorączki :p
Maria_M Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Kiedyś w stanie wysokiej gorączki - jednak zobaczyłam na ścianie drobne pajączki, czas się zatrzymał w zegara wskazówkach a to była tylko tzw. trzydniówka. Zdrowia życzę :)) Edytowane 17 Lutego 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajny wiersz nie chodzilo mi o goraczke pozdrawiam i prosilbym obie panie by swoje anse zostawily dla siebie :D
Rekomendowane odpowiedzi