Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• byłem w mieście gdzie mieszkają twoi rodzice pewnie u nich bywasz jeśli żyją zobaczyć cię po latach albo z daleka patrzeć jak zamyślona mieszasz kawę czy byłaś dobrze traktowana czy miewasz bezsenne noce i kto jest wtedy u twojego boku                                                         z heroiną
    • Pusty i zagubiony szukam tobą miejsca w niebie.   Nie widzę dobrze. Zamglone pola i ulice. Wyjeżdżam z tunelu — światło razi oczy, źrenice rozszerzone, znów jak szpilki — rozproszone.   Duszą mnie rany, nie mam czym oddychać. Jestem taki mały…   Ręce i ciało oddalone o kilometr. Patrzę na zawieszone w przestrzeni, zastałe powietrze. Wyciągam daleko do ciebie ramię. Krwawię…   Płaczę niewidocznymi łzami, tak szybko parują ze skóry. Ludzie mają mnie za nic. Chcę się spalić. Spłucz proch rurami toalety, niech piją spopielone, sypkie truchło.   Znów wracam do klasy — niezrozumiałych słów klasy.   Proszę o błogosławieństwo. O wyrwanie mnie z dziwnego stanu, w którym może żyję latami.   Szeptają mi do ucha, ale nie wiem, co słyszę. A chcę słyszeć.   Demony obecne na sali…   Zjadają moją duszę i ciało.   Widzę okno zamknięte na klucz. Nikt mnie nie wpuści. Nikt mnie nie uratuje.
    • @Rafael Marius w piątek pójdę sobie na starówkę, bo odbieram torebkę:) pójdę tam na kawkę i na jarmark:)
    • @bazyl_prost takimi samosiejkami:)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A to dopiero mnie cieplej. Koniec świata.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...