bajaga1 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Miłość to tylko złudzenie, Co jak bajka w sercu nam gra, Miłością zwiemy cierpienie, Co serce rozrywa nam. Miłość to zaślepienie, Gdy rozum odchodzi w kąt. Miłość to pragnień spełnienie, Potem szepniesz , to był błąd. Poeta śni o płatkach róży, Zapominał ze zrani go cierń. Sceptyk szepnie cichutko, Modliszką ta miłość jest. Nie pytaj co myślę o niej, Bo doskonale wiesz. Miłość mnie nie dogoni, Na końcu świata skryję się. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 bajago Czy można uciec przed miłością? Ciekawie napisane. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie bardzo wiem, ale pytać nie będę, bo to b. delikatne sprawy. Pozdrawiam Justyna.
Maria_M Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Może nie na zawsze, ale na jakiś czas napewno. Jestem na tak. :)))
bajaga1 Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Justyno napisałam wyżej lecz uciec przed nią się nie da...od czasu do czasu trzeba zwariować bo róża bez kolców traci urok. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) bajago, dziękuję, wybacz, że tak jakoś nierozumnie czytałam. O jest, rzeczywiście! "złudzenie", "zaślepienie", "cierpienie", ale i Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I jeszcze, bajago, jest słowo "tylko"... ;) Pozdrawiam. Justyna Edytowane 2 Lutego 2018 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji)
bajaga1 Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo czasem trzeba odpoczącby z zdwojoną siłą zwariować ;)))
bajaga1 Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;-)))
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 bajago, ano. Pozdrowczyk. Justyna.
Rekomendowane odpowiedzi