bajaga1 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zrobione, dzięki. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bajago, jest lepiej, aczkolwiek nie najlepiej. :) Rymy przylegające typu aabb są dość katarynkowe, znacznie lepiej brzmią naprzemienne typu abab albo bardziej skomplikowane reguły. Poza tym raczej unikaj rymów jednosylabowych, bo one sprawiają wrażenie jakby czkawki - coś się rwie, nie jest płynne. Takie rymy dobre są w marszu czy w innych piosenkach, ale w wierszu niespecjalnie. Jednak - powtarzam - jest lepiej niż było. :)
bajaga1 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxyvio dziękuję
bajaga1 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Deonix_wiesz ja trochę pozmieniałam poprawiłąm może dlatego jest już lepiej.
Iwa-Iwa Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 Ładny wiersz, pozdrawiam może mi się uda stworzyć coś pięknego:)
bajaga1 Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 Bardzo dziękuję na pewno wszystkie wiersze są piękne zależy od natroju gdy się je czyta
Rekomendowane odpowiedzi