Halina R. Opublikowano 1 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Boskie błękitne figlarne zagubione niekiedy odrobine smutne okruchem myśle jak i moje spowite niekiedy łezką. Kochane!
natalia Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 po pierwsze odrobinę i myślę po drugie "okruchem myśle" tzn? myślenie okruchem? po trzecie "okruchem myśle jak i moje" te słowa naprawdę źle się do siebie mają, albo ja ukrytego sensu nie potrafię odnaleźć, bo "jak i moje" co? oczy? myślące okruchem? te oczy chciałaś ładnie opisać, początek nie był zły, ale całość na mnie wrażenia niestety nie zrobiła
Halina R. Opublikowano 3 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2005 Słowo okruchem jest użyte w seńsie odrobinkę."okruchem (odrobinkę) myśle jak i moje spowite niekiedy łezką.... A chodzi o oczy - istotnie....Proszę przeczytać całość bez znaków przystankowych.Wtedy ten sens jest ewidentny ;wg. mnie oczywiście......Pozdr!
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2005 Nie tędy droga. Ewidentna tylko infantylność. Radzę zmienić numer linii tramwajowej.
Halina R. Opublikowano 5 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No cóż, nie jeżdze tramwajami!...Ale jakby nawt; to zawsze wsiadam i wysiadam na tym przystanku na którym mam ochote...Nie jestem posłuszna!
Rekomendowane odpowiedzi