befana_di_campi Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2017 1. Ważne, aby wierzyć. 2. Szanuję Boże Imię. Wzmacniam Nim przekleństwa. 3. Jestem pracoholikiem. 4. Rodzice mają zapewnione miejsce w ZOL-u. 5. Kawał flaka. A było inne wyjście? 6. Z rozkoszą przesypiam (się) w cudzych łożach. 7. Rozdając, kradnę. 8. Mówię inną prawdę. 9. Wyjazdy integracyjne. 10.Tylko pożyczam sobie bez wiedzy i zgody właściciela - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 11. „Pan Bóg człowieka stwarza – diabeł do piekła prowadzi.” Nnnno nieeee, co za bezczelność! 1
ja_bolek Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2017 Nikt nie wygłasza lepszych kazań * niż mrówka, która nic nie mówi. autor: Carlo Caretto * komentarzy, ta gwiazdka ode mnie
befana_di_campi Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... dla mrówki tupiącej przed słoniem... :p
ja_bolek Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Jakoś będzie". Dekalog. Życie jest brutalne. 1
AnDante Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2017 No nie, takiego nowatorstwa w poezji, szczególnie zaprezentowanego w ostatni dzień roku nie sposób nie zauważyć, a tym bardziej przemilczeć, zwłaszcza jeśli ten nowy dekalog czyta się z towarzyszeniem płynącego z telewizora sylwestrowego disco polo. Jestem pod wrażeniem ;))) AD 1
befana_di_campi Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-)))
Rekomendowane odpowiedzi