jan_komułzykant Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 widziałem stojących w kolejce ludzi i zapytałem a oni odpowiedzieli że nie ale co nie spytałem bo raz drugi nie odpowiedziało ich milczenie widać nie usłyszeli rozjeździli na miazgę na części rozdarli chrzęści pod gąsienicami adidas i Nike na mrozie walonki stoją i kufajki na nic nie liczą patrzą tylko na niesprawiedliwość wypatrzyłem na przystanku gwarki dwa i już na stopniu stałem z tramwajarką wymieniliśmy spojrzenia wypadło na mnie to nic że to kanarki i tak pięknie ze mnie się uśmiechnęła
azk Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Tylko odcisk kociej łapy, bo nie ogarniam obrazu pozdro
beta_b Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Janku, zabawiłam się i skróciłam. Pozdrawiam. bb widziałem stojących w kolejce ludzi mówią że nie - spytałem raz drugi nie odpowiedziało milczenie widać nie słyszeli jeździli na miazgę na części darli chrzęścił adidas, walonki i Nike na nic nie liczą tylko patrzą na niesprawiedliwość wypatrzyłem na przystanku dwa gwarki stanąłem na stopniu wprost tramwajarki to nic że kanarki tak piękne uśmiechnęła się do mnie (beze mnie tych znaków nie będzie ;D) 2
Maria_M Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 A to znaki, a to znaki, trudno pojąć który jaki jaki który po co na co a to znaki a to caco Nie nadążam, ale pozdrawiam serdecznie.
jan_komułzykant Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odcisk, bedę miał jeszcze jeden ;) Pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zacznę od nawiasu (myślę, że z Tobą może nawet przybyć ;) Widzę, że trochę poślizgu "zadałaś" ok, lubię modyfikacje , będzie płynniej u Ciebie :) Z jednym zastrzeżeniem - uśmiechnęła się ze mnie jest ważne, bo ma trochę inne znaczenie :) Pięknie dziękuję beto, szczególnie za uśmiech, ale i za pracę, Pozdrawiam serdecznie
jan_komułzykant Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale za wizytę i wierszyk dziękuję i również serdecznie pozdrawiam. Edytowane 6 Grudnia 2017 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janku, przecież Ty wiesz, że ja nie wiem o jakie znaki chodzi i stoję w szeregu za Kotem i MaksMarą. Z racji wieczornej degustacji młodego domowego wina ogarnęła mnie nagła choroba rymnika. Miałam pierwotnie pomysł na przeróbkę „bezzębnie” ale uznałam, że to przesada i może Ci być przykro ? na okoliczność niespodziewanej puenty i całkowitego zboczenia z kursu. Pracy przy tym nie było. Było cięcie. Nożem. Jak mięsa na kebab. Przepraszam, bo moja indolencja przekroczyła granice tych znaków. Ale winę zwalam na wino. bb
jan_komułzykant Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znaki nieważne, zapewniam jednak, że nic brzydkiego nie miałem na myśli. :) Bezzębnie też nie wadzi, póki własne posiadam ;D więc nie ma o czym mówić. Co do winka - miło, też mam swoje :-)
Maria_M Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Atak na Lidla Widziałem stojących w kolejce ludzi i zapytałem dwa razy: za czym kolejka ta stoi? a oni nic tylko milczeniem patrzą widać nie zrozumieli i dalej czujnie dreptali rozjeździli na miazgę na części rozdarli siebie samych w tym tłoku nie walonki i garnki na przepychankach na nic nie liczą tylko patrzą na niesprawiedliwość kto pierwszy dopcha się do tych łakoci. Dobra ta ciżba bo rozum odbiera i tak też stało się ze mną patrzę a tu tramwajarka spojrzeniem uśmiecha się przednio nic nie wyrwałem tłum mnie odrzucił prosto na uśmiech dziewczyny serce zadrżało nie z lęku to inne uczucie zielonym tramwajem jedziemy. Przez Twoje "znaki" zobaczyłam to, co wyżej. Miłego dnia Edytowane 6 Grudnia 2017 przez MaksMara (wyświetl historię edycji) 2
jan_komułzykant Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie zobaczyłaś, mimo ze poszło to w troszkę inna stronę, jak "tramwaj zwany pożądaniem" w niemal każdym konsumpcyjnym (i nie tylko) aspekcie ;)) Dzięki MaksMara, lubię takie wariacje, jeszcze raz pozdrawiam.
Maria_M Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się ogromnie za podobasię. Życzę słońca, na Roztoczu pada.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Ładna, młoda tramwajarka swym uśmiechem tak ujmuje i on wpada na kanarka a biletu nie kasuje. Z satyrą zawsze weselej. Pozdrawiam:) Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Bolesław_Pączyński (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z tym, że tramwajarki znaki pusty łeb nie jeden czytał, stąd gapowe jeszcze płacił chyba ksiądz lub Karmelita(?) ;))) Dzięki, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi