Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) starego się wyrzekł podkładało mu nogi zgubił sens bycia z nim zawarł pakt z nowym nie chwaląc się byłym którego miał dość lecz nowe napierało było bardzo ciekawe czemu pozbył się go w końcu się poddał i rzekł - chodzi o coś co boli co nie umie nie potrafi otwierać przed innymi moich drzwi Edytowane 2 Grudnia 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Deonix_ Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Bardzo tajemniczo, ale przez to ciekawie :) Pozdrawiam :))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - jeszcze za wcześnie by zdradzić - ale za bycie dziękuje. Udanego wieczoru życzę
azk Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Waldemarze, więc czekam niecierpliwie na zdradę, bo też nie ogarniam Twojego obrazu. Więc tylko odcisk mojej łapki. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - widzę że muszę się wytłumaczyć mimo że mi wiersz wydaje się nie tak tajemniczy jak inni uważają. Wierszu mowa o życiu byłym które peel próbuje zastąpić nowym nie ozdobionym samotnością która jak wierszu nie umie otwierać drzwi dla innych. Myślę że teraz wiersz się odkrył. Za zamieszanie przepraszam i dziękuje że czytałeś. pozd.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ciekawy, tajemniczy ale prawda zawsze stare choć z czasem ale musi ustąpić nowemu. Z pozdrowieniem:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie że byłeś - prawdą to co napisałeś - dziękuje. pozd.
AnDante Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 Dla mnie sens wiersza nie jest tajemnicą, bez względu na to co podstawimy pod to, co otwiera drzwi. Wiesz Waldemarze, dla mnie Twoje wiersze to coś na kształt przypowieści zawierających czasem w mniej, a czasem w bardziej zawoalowanej formie prawdy życiowe, sytuacje jakie każdego z nas mogą spotkać. Mnie się to osobiście podoba, Pozdrawiam :) AD
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszę się z tego co napisałeś - ten typ taki jak ja tak ma. Miło że zajrzałeś - cenie to. pozd.
Rekomendowane odpowiedzi