befana_di_campi Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Jednemu Panu, który raczył był niegdyś zauważyć, iż jestem „kobietą jego życia…” ;-) Pooddychać centrum duszy jak świeżym zielskiem wykąpanym w deszczu - Uporządkować faktury wspomnień zapisane w PDF-ie z bankowym wyciągiem No więc jak z tą miłością Ty – alergiku na Viagrę emerycie żwawy Gdyż ja nadal gotowa i wiecznie kobieca polśniewam nieśmiertelnikiem - piaskową kocanką Tym niczym usta bezzębnie wklęśnięte – - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - zanikającym księżycem 1
jan_komułzykant Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 erotyk? to niezły perwers, strasznie prawdziwie z równie strasznym zakończeniem :) przypomniał mi się Makbet Polańskiego, piatka z plusem, pozdrawiam. 2
befana_di_campi Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) :-D :-D :-D Edytowane 8 Listopada 2017 przez befana_di_campi Nie dołączono linku. (wyświetl historię edycji)
befana_di_campi Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-D :-D :-D
jan_komułzykant Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 dzięki, na pewno kupię, jak mi tylko balkonik naprawią :D 3
befana_di_campi Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Justyna Adamczewska Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aleś wiersz popełnił janie muzykancie. Specyficzny bardzo. Podoba mi się, J.
Justyna Adamczewska Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Janie ja jestem "muzykowa" a więc - dedykacja dla CIBIE:
befana_di_campi Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz czy odpowiedź? Bo wiersz jest mój - befany_di_campi?
jan_komułzykant Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję, tylko że to nie mój wiersz, Ja tu tylko poczytać przyszedłem i balkonik mi się ochwacił. Brawa i erotyk należą się befanie_di campi. Kłaniam sie. :)
befana_di_campi Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Balkonik czy laska? Bo według mnie - analizując ilustrację - to balkonik raczej należy do babci ;-) ponieważ na fotelu siedzi dziadunio ;-) na kolanach dziadunia babunia, która go drapie po grzbiecie. Laska oparta o siedzenie, o ścianę balkonik, za fotelem zaciekawiona kocina :-) :-)))
jan_komułzykant Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o ja nieszczęśliwy, ja tu tylko poczytać przyszłem i balkonik mie się ochwacił. Kółko pękło. A teraz jeszcze laptok się zwiesił i odpowiedzieć nie mam jak że to janie muzykant ino jan komu łzy kant, wiersz też nie mój jest, a już trzecia godzina, łomatko jedyna :(o) Brawa i erotyk należą się befanie_di campi. Kłaniam sie obu paniom. Avanti :) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzecia w nocy - łezki Janka kantują łomatko pomóż Odpozdrawiam. J
jan_komułzykant Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dobra, było ok. 02:30 :)
befana_di_campi Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Albo 02:59 :p :-D
jan_komułzykant Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie analizowałem za bardzo, bo się okazało, że mi laptop robi niespodzianki. Pisałem więc kilka razy to samo, bo wszystko znikało i teraz widzę, że się jednak coś tam przebiło. Hej
jan_komułzykant Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co zrobić, jestem nocnym Mar...stróżem, marnym. :
Rekomendowane odpowiedzi