jan_komułzykant Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) uwierz tę taczkę sprzedaję z bólem bo ostatnią koszulę oddałem kiedy ją kupowałem w dobrej wierze sprzedaję na zdrożny cel byś z żalem grosza tu nie wpłacił lub jak zagrają nie tańczył sprzedaję z błogosławieństwem bo niejednego oszczercę w niej za bramę wyekspediowałem nie namawiam do szaleństw to na adwokatów gaże forsa jest (sto tysięcy wciąż nieuregulowane) póki Waltz Brillante póki show must z Pahlem może taczka ta kolejny przejdzie chrzest Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 13 Października 2017 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 5
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 morderstwo oraz zgony z rozpaczy więc taczki tu chyba na nic bo jeśli już prawo, prawo znaczy to tiurma i kajdany pozdrawiam
Marlett Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 fajna taczka można chętnie kupić popatrzeć i wyrzucić :))) PozdrawiaM.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 Aha... a co ten test ma wspólnego z poezją. Pozdrawiam kkk 1
jan_komułzykant Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, przyjemny obrazek
jan_komułzykant Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaraz tam wyrzucić można odkurzyć jeszcze posłuży ;) dzięki Marlett
jan_komułzykant Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a musi? :) aha, a po czym wnosisz, że nie ma? dzięki, że wpadłeś, pozdrawiam
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Nic dodać nic ująć. pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ dodać zawsze można (patrz Jacek_Suchowicz) Dziękuję ;)
befana_di_campi Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 Mogłabym coś za dużo napisać / powiedzieć; źle komuś pożyczyć, a ja chcę iść do nieba ;-) Z serdecznym podziwem :)
jan_komułzykant Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. serdecznie dziękuję i powodzenia zyczę :)
jan_komułzykant Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. serdecznie dziękuję i powodzenia życzę :)
Rekomendowane odpowiedzi