Klein Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2017 Ponieważ one też są niekompletne. "Los swój dzielę z wężami" twoje oczy nie zawierające współczucia widziały jak pękam choć tak skrupulatnie udaję całego krzątając się bezradnie cierpliwość i nadzieja i wargi mocno zaciśnięte to ciernie fałszywej mej korony będącej pokutą za podłość bogów wierzyłem że panuję nad wszystkim marzyłem o gwieździstym niebie ale wszystko to fałsz prześmiewczo reżyserowany odcinam starą skórę parszywie już stwardniałą która niegdyś czule ogrzewała a teraz dusi po cichu przegrałem tysiąc razy wygrałem tylko życie ale anioły mówią kręcąc głowami że nie sztuka tak zwyciężyć a dla mnie sztuka to sens i pył niebios czystych obdarowujących czasem co dostrzegam coraz rzadziej wycieram oczy śmiejąc się z koła które zatacza się jak ja żałośnie to wszystko przekleństwo syczę cicho 2
azk Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tutaj masz właśnie przykład pasożyta, postów mniej niż utworów, a wszystkie tylko u siebie. Ten gość jest tak świetny, że nie będzie się zniżał do jakichś dyskusji, bo zresztą, dla niego, na tym portalu jest tylko jeden autor godny czytania. Rzuć okiem na jego wcześniejsze publikacje z introdukcją : szanowna publiczności oto właśnie macie zaszczyt... A ten utwór to bełkot, ciekawy jestem co trzeba wziąć, żeby coś takiego napisać? Nie cierpię pasożytów, żerujących na innych organizmach. Bez względu na to czy są to pasożyty jelitowe czy społeczne. Edytowane 11 Września 2017 przez kot szarobury (wyświetl historię edycji)
Klein Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również pozdrawiam i dziękuję za przeczytanie. Za taki wysiłek jestem skłonny nawet odpowiedzieć w komentarzu, choć przychodzi mi to z wielkim trudem!
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Troche mi zgrzyta w niektórych miejscach ten wiersz ale jest ciekawy nie powiem :) porównanie człowieka do węża i to wycinanie skory z jakims bolem mi sie kojarzy lub choroba. Pozdrawiam Edytowane 12 Września 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moze nie sprecyzowałem przemiana sama sie rozumie przez się jedynie ten bol w wierszu daje przynajmniej mi do zrozumienia ze ta przemiana jest spowodowana choroba. To tylko tskie moje luźne przemyślenia:) Pozdrawiam Ps fakt widać twoje drugie hobby odnośnie filmów.
Klein Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Miło mi, że interpretacje są różne, niech tak zostanie :) Jest pewna wizja, którą miałem w głowie pisząc, ale ona niekoniecznie musi się każdemu ukazywać, więc jest okej.
ja_bolek Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gra słów i ich sens too - POEZJA 1
Rekomendowane odpowiedzi