Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Porzucona panna z Opaczy                nie oddaje się już rozpaczy,                bo znalazła sposób                na poprawę losu,                zatrudniła dwóch przytulaczy.                                    przytulacz – nowy ,obiecujący fach         
    • Wszystkim czytającym powyższy tekst dedykuję utwór Lullaby Of Birdland, który był inspiracją do napisania tego wiersza. Kompozytor George Shearing od urodzenia był osobą niewidomą jak wielu innych muzyków (Ray Charles, Stevie Wonder). Dziękuję.    
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Łukasz Jasiński ;) jak to nie jesteśmy na ty. Ty pierwszy zacząłeś pisać mi na 'ty' ( w wiadomości) więc teraz nie zgrywaj super kulturalnego. Oczywiście, jak Pan sobie życzy, mogę wrócić do formy 'Pan' - mnie to naprawdę nie robi różnicy. Pan jest nadwrażliwy, uraża Pana byle co, trzeba z Panem jak z jajkiem. Jeśli chodzi o religię to trafił Pan kulą w płot - nie reprezentuję żadnego nurtu religijnego, a może inaczej - reprezentuję wszystkie (żeby potwierdziła się pańska diagnoza, że piszę chaotycznie ;)  
    • @Starzec :))) I kolejny powód do grzechu :)))
    • @viola arvensis Jak balsam.  Pozdrawiam. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...