Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) lubię się wałęsać szukać nie wiem czego rozmawiać z cieniem który za mną łazi lubię się wałęsać nie licząc z czasem podziwiać wszystko co na to zasługuje lubię się wałęsać uśmiechać do ludzi nic że sobie myślą o mnie nie wiem co lubię się wałęsać będąc tylko sobą nie udawać kogoś kto rozumy zjadł lubię się wałęsać potem wracać do domu pisać wiersze o tym moim wałęsaniu czyli o tym co czułem oraz co widziałem zapisując to w pamięci która moją weną Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
Marlett Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Im więcej wałęsania tym więcej myśli. Ja też lubię się wałęsać :) PozdrawiaM.
bronmus45 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) - to prawie, że (stanowi pewną różnicę...) "wsiąść do pociągu byle jakiego, nie dbać..." # . - więc musi być "fajowo"... Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Bronisław_Muszyński (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 Witaj Marlett - miło cię widzieć - dziękuje za słowo - działa takie wałęsanie pomyślnie na wszystko.... Udanego dnia życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 Witaj Bronisławie - miło że czytałeś dzięki za to oraz filmik - piosenka na miejscu... pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Witaj Annie - oczywiście że tak - dodam jeszcze wzrok - a tak prawdę mówiąc wszystkie zmysły. Dziękuje że byłaś. Udanego dnia życzę . Edytowane 1 Lipca 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
AnDante Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 Bardzo mądre i ciekawe rozważania, mimo iż - wydawałoby się - takie zwyczajne, proste. Lubię Twoje wiersze Waldemarze, bo one w poetyckiej aurze głoszą prawdy życiowe. Pozdrawiam :) ADS
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Witaj Andrzeju - miło że czytasz moje wiersze - jeszcze bardziej miło że lubisz je. Wielkie dziękuje z mojej strony. pozd. Edytowane 2 Lipca 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi