Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Że ten mój bo tytuł trochę taki? Dzwoniłam chyba wszędzie, gdzie to możliwe, ale chyba to nikogo po prostu nie interesuje, by jakoś choćby wypłoszyć to stadko w inne miejsce. Stąd tak nazwałam wierszyk i nawet wysyłałam go do urzędu miasta :) gdzie już interweniowałam, może zareaguje ktoś, bo z dzikiem zapewne to inna rozmowa :) Życie jest dużo bardziej niezwykłe niż "zabawy"… a moje chrumcie chyba kombinują jak dostać się do nas przez furtkę. Dziś je widziałam pierwszy raz. Niezwykłe jak szybko biegają i jakie są sprawne takie prawdziwe dziki   Dziękuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Alicja_Wysocka Spróbować zawsze warto :) Dziękuję, pozdrawiam. 
    • @Jacek_Suchowicz Pocieszne w swej treści i formie :)
    • Czasem garść życia przepada i widać tylko czerń którą można dotknąć i przenieść się w czasie do wieku, w którym płacz jest korzystny dla oczu   widząc tłum można nie iść stanąć, popatrzeć dookoła lecz gniew będzie siedział gdzieś w środku i ruszał każdym mięśniem ciała   czy łatwo można przyjąć zmiany które lewitują i szukają sposobu, by przez mgłę wyruszyć na podbój nie zabijając lecz jak kocem otulając, by przyszłość stawała się ciepła.
    • @MIROSŁAW C. W takim razie 'wędrowne gęsi' mają poetyckie pióra i tusz wielobarwny z powoju mgławic z zarysami maków. Pasuje mi bardzo, może wyskubię jakiejś gęsi takie jedno piórko. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...