Andrzej_Wojnowski Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2017 Pamiętajcie o dawnych marzeniach One nigdy nie umierają Dziś przykryła je czasu ziemia Ale dalej cichutko śpiewają Są schowane gdzieś w kniejach pamięci Czasem zbudzą cię ciemną nocą Chwilę myślisz i nie chcesz ich więcej Znów zasypiasz, te myśli wciąż bolą Pamiętajcie o dawnych marzeniach One nigdy nie umierają Może czas na nie przyszedł teraz Może jutro dla ciebie zagrają Przestań myśleć, że już jest za późno One ciągle wiernie czekają Dla nich nigdy nie jest za trudno Uwierz im głośniej ci zaśpiewają 2
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2017 Podoba mi się optymizm zawarty w Twoim wierszu. I wierzę im, im głośniej śpiewają :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Generalnie jestem zabieganym optymistą, który uwielbia pisać pesymistycznie. To chyba jest prostsze. pozdrawiam Miłego wieczoru życzę. 1
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2017 Dziękuję i życzę miłego weekendu :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2017 Witaj Andrzeju - są to marzenia o których nie wolno zapominać - są pewnie magiczne muszą ujrzeć swiatło. Podoba mi się ten wiersz lekki... pozd.
AnDante Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Optymizm - owszem, ale ja tu wyczuwam więcej nostalgii. Są marzenia, na ktorych spełnienie czekamy całe życie, mamy nadzieję, ale gdzieś z tyły głowy czai się myśl, że chyba jednak się nie spełnią. Pozdrawiam :) AD Edytowane 15 Czerwca 2017 przez JADer (wyświetl historię edycji)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Waldi. Każdy z nas ma marzenie ( jeżeli ich nie ma jest cyborgiem). Nie zawsze mamy dość siły, lub wiary żeby je zrealizować. Praktycznie to zależy od nas, ale ...( zawsze jest jakieś ale). pozdrawiam.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trafnie. Myślałem, że tego nie widać. Może za bardzo osobiście. Dziękuję i spróbuje żeby się spełniły - przynajmniej te twórcze. pozdrawiam
Annie Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Wiersz napisany bardzo lekko , przyjemnie się czyta , ładnie zrymowany pozdr ? Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Annie_M (wyświetl historię edycji)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miły komentarz. Dziękuję. pozdrawiam z upalnego Pomorza.
Rekomendowane odpowiedzi