M_arianne Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Ej, i zboża jare, i bzy zbieraj. Aż o bzie! Sok z aromatu tam oraz kos. Ela, gorące lecą rogale. A lilakom smoka lila. Mama i zapęd; idę, pazia mam. A da bławatka, jak ta wał bada? Jadu muz, sowi piwoszu, mu daj. I co to mu kąkol wloką kumo, to ci. A tym zorane, cywila dali, wycena rozmyta. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez >Marianna< (wyświetl historię edycji)
M_arianne Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) A lilakom smoka lila... Edytowane 9 Czerwca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
M_arianne Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 I co to mu kąkol wloką kumo, to ci.
M_arianne Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 A da bławatka, jak ta wał bada?
M_arianne Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ilu to żar i miraż otuli...
ja_bolek Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ada bzdur brud zbada. Nerwowo w Ren. Neska jaka? Taka jak sen! Newa z umiarem gmera. I Muza wen. W ów Ren - mamei - nie mam nerwów. Me i knedelki. Pa wyrko! Okrywa pikle denkiem. Edytowane 20 Czerwca 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
M_arianne Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sosu Malwina da pani w lamus os.
Rekomendowane odpowiedzi