Dyziek_ka Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Czas co najmniej dziwny W polach skowronki jak dzwoniły tak dzwonią a falowanie zbóż nie niesie tego spokoju co przed dwoma laty Nerwowe podrygi z wszystkich stron Niby nic się nie zmienia starzejemy się jak co dzień tylko zewsząd słyszę, Ktoś zabrał horyzont Obiecuje nowy jeszcze nie powie jaki . "Się zobaczy" jaki wytrzymacie . .. Wracam do skowronków Edytowane 7 Czerwca 2017 przez Dyziek_ka widzimisie...moje (wyświetl historię edycji) 1
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Najgorsze, że większość wraca do skowronków cierpliwie znosząc zmiany horyzontu. Miłego dnia - mimo wszystko :) Edytowane 7 Czerwca 2017 przez czytacz (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witaj - podobają mi się owe skowronki są wierne miejscu. pozd. 1
Dyziek_ka Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie pamiętam dokładnie cytatu KIsiela - Kisielewskiego, ale brzmiało to chyba tak:>> To, że jesteśmy w dupie nie ulega wątpliwości, najgorsze jednak to,że zaczynamy się tu urządzać.>> mimo wszystko miłego Edytowane 7 Czerwca 2017 przez Dyziek_ka przecinka brak drastyczny (wyświetl historię edycji) 1
Dyziek_ka Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I ja witam :) :) :) Każde miejsce da się niestety zatruć :(
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzisz... myślał tak jak ja tylko w nieco inne słowa to ujął :) 1
Dyziek_ka Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 ale "chiba" to on był pierwszy, co w najmniejszym stopniu nie deprecjonuje, ani Twojego myślenia, ani owej myśli. Generalnie, miejsce które on wybrał dosadniej kwalifikuje naszą sytuację. Dobranocnie pozdrawiam z....miejsca stacjonowania. Snów raczej skowronkowych 1
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Pewnie był pierwszy ale wcześniej tego nie słyszałam bo raczej stronię od polityki mimo że czasem bywam na spotkaniach Korwinistów. Miłego dnia :)
Oxyvia Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 Fajny wiersz. Nie dajmy sobie zabierać horyzontów. Każdy naród ma to, na co się zgadza.
Dyziek_ka Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2017 Masz rację!!! Zawsze słyszę, że "ma" na co "zasługuje", nieprawda !!!! Ma na co pozwala rządzącym !!! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Oxyvia Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2017 Jasne, że tak. :) Cieszę się, że zgadzamy się co do tego. :)
Rekomendowane odpowiedzi