Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Whisper of loves rain   Świetne! Miłosna odyseja godna Dantego - z raju, przez niebo, piekło i czyściec. :) Tam prosto do kwasu ogórkowego. Boska wyobraźnia, ziemskie przebudzenie! :))
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ważne,żeby wszystko dobrze przemyśleć i uświadomić sobie, co jest fundamentem tej pewności. Czy imponderabilia, czy jakieś przesilenie (przysłowiowa kropla, która przepełniła czarę), czy też jednak jakaś zła energia jednej chwili, którą peel zaczął ekstrapolować. Wszystkie zmiany należy zaczynać najpierw od siebie i zapytania siebie, na co jestem gotowy, a na co nie.    
    • @Whisper of loves rain   Urzekające! Czasem wystarczy trafić na właściwą kucharkę, by odkryć, że degustacja potrafi być piękniejsza niż gotowanie. :) Pozdrawiam.
    • @Berenika97   Do niezła terapia, bardzo często przynosi pozytywne efekty. Sama lubię też siebie nagradzać, jak mi się coś uda osiągnąć. :)   Pozdrawiam.
    • Stojąc na rozstaju, waham się. Niełatwo przecież zdecydować się na zmianę. Pokusić się o nią dużo łatwiej, Mówić o niej, marzyć i śnić o wiele prościej.   Gdy czuję tchnienie tego, co nieznane, Waham się, choć wiem, że nie mam wyboru.   Ten nikomu niewypowiedziany strach paraliżuje I zmusza do sztucznego uśmiechu pewności, Że to właściwa droga i nie może być lepszej.   A jednak oglądam się za siebie, Oglądam może zbyt często, Oglądam może zbyt tkliwie, I patrzę na to, co porzucam z własnej woli. I nie jest mi łatwiej, Choć wiem, że w tej sytuacji Wahać mi się nie wypada.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...