AnDante Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Jam mąż twój niewiasto jedyny kochany co z domu do świata cię wywiódł od mamy nie będziesz mnie wzywać do garów daremno ni chłopów mieć cudzych nie będziesz przede mną zabijać nie będziesz mnie wzrokiem niestety gdy głowę odwrócę do innej kobiety nie wolno ci mojej przeliczać gotówki z portfela mojego nie skradniesz ni stówki nie będziesz pożądać kolegi mojego ni odeń przyjmować prezentu żadnego ............................................. to twoja powinność w dzień zwykły i święta gdy tego dopełnisz do łoża bądź wzięta 5
Marlett Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 takiego dekalogu żadna żona by nie chciała ale jedno wiedz wszystko w dwie strony tu działa 1
Enchant Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 To jest genialne ! Obsypałabym gwiazdkami, ale tu się nie da :(
AnDante Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Marzymy, nieważne ile kto ma lat, bez marzeń, ALICJO, cóż wart byłby świat Widzieć wszystkie trzy Panie pod moim wierszykiem to czysta przyjemnośc. Dziekuję AD Edytowane 10 Maja 2017 przez JADer (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi