Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Mieszam Historii tyle mylę się... ciebie mylę widzę twoją twarz sprzed lat choć stoisz tu i teraz Boję się Wróciłem ...czy wychodzę a jeśli tak to gdzie byłem jesteś znów czy na nowo twój miraż? Rozterka kto na mnie z lustra zerka Kim jest ? Domyślam się choć tych Historii tyle mieszam i znów się mylę i niżej i niżej chylę Edytowane 11 Maja 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Mieszam Historii tyle mylę się... ciebie mylę widzę twoją twarz sprzed lat choć stoisz tu i teraz Boję się Wróciłem ...czy wychodzę a jeśli tak to gdzie byłem jesteś znów czy na nowo twój miraż? Rozterka kto na mnie z lustra zerka Kim jest ? Domyślam się choć tych Historii tyle mieszam i znów się mylę i niżej i niżej chylę Edytowane 6 Maja 2017 przez Marlett (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Dziękuję ... Marlett poprawione bycze błędy Edytowane 6 Maja 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew_Rułkowski Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 - deprecha, polecam sertralinę (med) trzymaj się Marcinie Zb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję ja się trzymam zawsze ...z uśmiechem do przodu Edytowane 9 Maja 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Połeta Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Lubię taki klimat,często jest w tym coś odkrywczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
le_mal Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 trochę smutno,ale przyjaźnie i ciepło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję...za odczucia, bo o nie właśnie mi chodziło... Pozdrawiam Edytowane 9 Maja 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdy odbiera to na swój własny sposób dziękuję za poświęcony czas. Pozdrawiam Edytowane 9 Maja 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnDante Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Hm, pewnie trochę nostalgii, nieco smutku, ale pewnie byłoby mniej tej niepewności gdyby nie "historii tyle". Pl jak widać był zbyt "wielotorowy", stąd wątpliwości. ;)) Pozdrawiam AD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A choroba by pasowała do jednotorowego pl.? Dziękuję za przeczytanie ... Edytowane 9 Maja 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciężko jest napisać biały wiersz żeby zachwycił. Przepraszam Marcinie, że jak zwykle majstrowałam przy Twoim wierszu ale gdzieś czytałam, że nie lubisz białych wierszy bo są jak opowiadania. Ja też nie lubię tego za bardzo i doszłam do wniosku, że ten też jest odrobinę przegadany. Najważniejsze jest to, byś wiedział co dokładnie chcesz powiedzieć, dlatego dobrze jest przemyśleć go od początku do końca. Zaczynając pisać musisz już wiedzieć jak chcesz go zakończyć. Potem wystarczy go przeczytać i wyrzucić wszystko bez czego może się obejść i nie stracić na przekazie. Sam zobaczysz że to nie jest takie trudne. Pozdrawiam :) Edytowane 11 Maja 2017 przez czytacz (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) A już miałem go wrzucić do wierszy gotowych Dziękuję za czytanie i interprecję jeszcze raz przemyśle ... Pozdrawiam Edytowane 11 Maja 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 To się namyśliłem i tak go zostawiam jak jest ... Nie mniej dziękuję Bożeno za uwagi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Twoje niezbywalne prawo jako autora :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi